З 9 до 14 липня пройде фестиваль Atlas Weekend. Серед хедлайнерів події: The Chainsmokers, Black Eyed Peas, Ліам Ґаллагер та A$AP Rocky.

The Village Україна разом з брендом KABANOSY розповідає, що робити на фестивалі у перервах між концертами.

Послухати світових музичних експертів

Де: зона Music Conference Ukraine

Несподівано, але на фестивалі також можна повчитися. З 12 по 14 липня на Atlas Weekend проведуть Music Conference Ukraine, де виступлять музичні експерти з Європи та організують тематичні воркшопи. Лектори будуть розповідати про те, як музиканту продавати своє ім’я, контролювати онлайн-прояви та збільшити свій прибуток.

Серед іншого на конференції розкриють тему діджитал-інструментів для музикантів. Угорець David Bali та представниця паризького офісу Believe Digital Любов Кевхайян розглянуть можливості стримінгу для побудови міжнародної кар’єри. Агенція Eastaste розкаже про музичне ліцензування та як на ньому заробляють мільйони.

Представники німецьких, швейцарських, канадських, чеських лейблів та букінгових агенцій розкажуть, чим регіональний музичний тур відрізняється від міжнародного та як правильно до нього підготуватись. Своїм досвідом поділяться організатори найбільшого промоутерського заходу світу International Live Music Conference (ILMC).

А журналістка британського IQ Magazine Анна Грейс, організаторка угорських фестивалів Наталія Осзко-Якаб та британка Крістіна Остін з United Talent Agency обговорять тему жінок у музиці.

Відвідувачі зможуть стати учасниками пітчингу проєктів: представити креативну промокампанію свого майбутнього альбому перед міжнародним журі та виграти грошовий приз на її реалізацію.

Нашвидкуруч перекусити та виграти приз

Де: зона KABANOSY

На локації від KABANOSY можна буде перехопити поживні ковбаснеки та йти далі фестивалити. Крім того, організатори обіцяють презентувати нові KABANOSY BOOM зі смаком червоного перцю халапеньо.

Гості, які придбають снеків на 100 гривень, зможуть взяти участь в розіграші. Для цього треба буде витягнути скретч-картку з назвою призу. Розігрують чашки, окуляри, набір для подорожей та багато іншого. Шукайте стенд від KABANOSY поряд з другим фудкортом та лаунж-зоною Kyivstar.

Презентувати свій соціальний проєкт

Де: зона «Планета громадських організацій»

Якщо ви давно працюєте над власним проєктом, що має змінити світ на краще – на фестивалі буде можливість розповісти про нього детальніше. З 9 по 14 липня на Atlas Weekend проведуть серію зустрічей «Планета громадських організацій». Це хороша можливість послухати з перших вуст про зміни в освіті та культурі, що відбуваються завдяки зусиллям активістів.

Головна ідея майданчика не просто ознайомити з діяльністю ГО, а шляхом квесту дати поштовх новому поколінню активістів. Завдання полягає у тому, щоб відвідати всі умовні континенти, отримавши відмітку у квитку, який видаватимуть на вході на локацію.

Намалювати власне графіті

Де: зона Burn

Відпочити від концертів та спробувати себе у стритарті можна буде в зоні від Burn. 10 липня на локації з 12:00 до 22:00 проведуть змагання між вуличними художниками. На спеціально збудованій стіні позмагаються Dima Fatum, Олександр Гребенюк, Pako та Rubae. До них також долучаться митці, яких обрали завдяки конкурсу ескізів «Light it up!/Запалюй!».

Наступного дня, 11 липня, всі охочі зможуть проголосувати за найкращу роботу художників. Для цього треба буде наклеїти спеціальний стікер – еквівалент голосу – на стіну з роботою, яка сподобалася. Переможець отримає 15 тисяч гривень, його ім’я оголосять на фінальній вечірці 14 липня о 18:00.

Якщо ж не готові брати участь у конкурсі – приходьте на графіті-джем для всіх охочих. На локації 12-13 липня цілий день можна буде малювати на великій стіні.

Крім того, кожного дня фестивалю Burn проведе вечірки на воді разом з The Trouble Tribe, SYRÜP та Night Ambassadors.

Відчути музику на дотик

Де: зона #MastercardVibes

Не всі можуть почути музику. Для цього на фестивалі створили спеціальну інклюзивну зону #MastercardVibes: музику тут можна буде відчути на дотик і побачити.

На локації облаштували дві сфери з різним функціоналом. Одна, діаметром два метри, передаватиме музику з головної сцени за допомогою вібрацій. Її можна торкатись і навіть обіймати. Також можна вдягти спеціальні SubPac жилети, які за допомогою пульсації дадуть змогу відчувати глибокий бас через усе тіло. Іншу кулю синхронізують з вібраційною сферою: вона у live-режимі зображатиме музику через візуальний аудіоеквалайзер.

Уперше протягом усього фестивалю біля головної сцени розмістять великий екран, через який мовою жестів перекладатимуть виступи хедлайнерів. Серед перекладачів на Atlas Weekend буде Амбер Галловей Галлео – авторка власного стилю перекладу музики жестовою мовою із США. Перед виступом на фестивалі Амбер проведе для українських перекладачів тижневий майстер-клас, аби навчити своєї техніки.

Матеріал підготовлено за підтримки

ФОТО:  Kabanosy, Atlas Weekend, Music Export Ukraine, Burn