25 травня о 20:00 Женя Галич виступить з піснями гурту O.Torvald в оновленому звучанні. Щоб погода не зіпсувала концерт, захід відбудеться у 18-му корпусі кампусу КПІ. Це буде друга подія в рамках серії безкоштовних концертів Music Weekend.

На подію також запросили блогерок Анну Трічер, Діану Глостер, Уляну Станіславську та Єлизавету Василенко, з якими гості Music Weekend зможуть поспілкуватися.

Під час концерту працюватиме кава-бар від торгової марки «Петровская Слобода», який буде пригощати гостей безкоштовними гарячими кавовими напоями, щоб зігрітися у випадку холодної погоди.

«Петровская Слобода Music Weekend – це формат квартирника, де всі свої. Ми із задоволенням збираємо гарну компанію, щоб послухати класну музику. На наших кавових вечірках завжди приємна атмосфера і, звичайно ж, гарячі частування смачними напоями», – каже Ольга Зеневич, маркетинг-менеджерка ТМ «Петровская Слобода».

Нагадаємо, що 19 травня було відкриття серії концертів та виступ фронтмена гурту «Скай» Олега Собчука, а 2 червня відбудеться акустичний концерт ТНМК і закриття Music Weekend.

Коли: 25 травня, 20:00
Де: м. Київ,18-й корпус КПІ 
Facebook
Instagram


Матеріал підготовлено за підтримки «Петровская Слобода»