З 18 по 21 липня у місті Дніпро проведуть міжнародний фестиваль «Джаз на Дніпрі-2019. New story». 18 і 19 відбудуться безкоштовні концерти в місті, а 20-21 – концерти на Монастирському острові – головній сцені заходу. 

Цьогорічний напис New story в назві події організатори пояснюють місією фестивалю – спілкування без обмежень, залучення українців до джазу, створення якісного музичного продукту, можливостей для спілкування та колаборацій українських і закордонних музикантів, а також новим підходом у комунікації з потенційними відвідувачами та гостями фесту.

Продаж квитків до глядацької зали відкрито з 18 травня. З квитком ви отримуєте фіксоване місце на трибуні фестивального майданчика.

Нововведенням цього року є можливість відвідати фан-зону фестивалю безкоштовно. Для цього потрібно зареєструватися на офіційному сайті проекту. Кількість місць обмежена, й організатори закриють реєстрацію щойно фан-зона буде заповнена.

Біля фестивалю облаштують кемпінг-містечко для проживання. Також організатори планують ввести додаткові методи контролю на території, щоб люди без квитків і реєстраційних запрошень не могли відвідати захід. Про ці умови буде додатково повідомлено на офіційному сайті проекту та на офіційних сторінках у соцмережах.

Хедлайнерами «Джазу на Дніпрі-2019. New story» стали: ансамбль із Нью-Йорка THE HOT SARDINES, зірковий склад гурту The Messenger Legacy, ізраїльський саксофоніст-композитор Елі Дегібрі, неоднократний володар «Греммі» Річард Бона і музикант Сайрус Честнат. Детальніше можна прочитати тут.

Офіційне промо фестивалю «Джаз на Дніпрі-2019. New story»

Коли

20-21 липня

Де

м. Дніпро;

Монастирський острів

Сайт



Матеріал підготовлено за підтримки «Джаз на Дніпрі»