Vibronica Festival — це фестиваль музики і мистецтва, який щорічно проводять на березі Київського моря. Ми вже розповідали про 5 причин відвідати фестиваль, а тепер ділимося детальним гідом події.

Цього року фестиваль відбудеться уже вп’яте. У планах – 70 годин музики на трьох сценах, 15 локацій для відпочинку і дозвілля, понад 50 музикантів української та іноземної сцени, перформанси, арт-об’єкти, лекції і майстер-класи.

Vibronica

КОЛИ: 12-15 липня 2018

ДЕ: Київське море

СКІЛЬКИ: квиток вихідного дня – 920 грн, абонемент на всі дні – 1020 грн

САйт

Electronic Sea Stage

Найбільша сцена фестивалю розташована на березі Київського моря, тож можна танцювати просто у воді. Тут грає сучасна електронна музика – multicultural electronic, chillrave, world & dub music. Щороку сцену прикрашають декораціями, що розкривають основну тематику фестивалю – Wonder Caravan. Вночі на локації запалюють велике вогнище, а вдень – проводять майстер-класи з танців і бойових мистецтв.

Біля сцени облаштовані місця для відпочинку – лавки, гамаки, двохярусні майданчики на деревах, гойдалки і тюфяки.

Live Forest Stage

Сцену з живою музикою у стилістиці ethno, rock і world music розташували в лісі. Навколо неї збудували велику зону відпочинку: шатра, лавки, гамаки і гойдалки, де можна комфортно розташуватися з друзями, послухати музику, поспілкуватись, перепочити від запального танцю, і навіть поспати. Цього року на сцені виступлять понад 50 артистів з різних куточків України та світу.

CapyBara Bar Stage

Музична сцена бару «Капібара» з’явиться на фестивалі вперше, локацію розташують між двома основними сценами. Це місце для відпочинку від активних зон фестивалю, де можна випити напій та познайомитися з новими людьми. Тут лунає dub, liquid drum’n’bass і chill-музика.

 

Art Spot

Art Spot – це окрема галявина в лісі, де будуть проводити безкоштовні майстер-класи. У перервах між музичними виступами основних сцен тут навчатимуть рукоділля, малювання та гончарства. У дружній атмосфері учасники матимуть змогу спробувати себе у різних видах творчості, а також обмінятися знаннями та досвідом.

Music WorkShops Spot

На Music WorkShops Spot навчать грати на перкусії та флейтах, допоможуть розкрити голос. Участь в усіх майстер-класах входить у вартість квитка на фестиваль. Для тих, хто вже вміє грати, є Jam Spot – місце, де відбувається музична імпровізація. Сюди запрошують музикантів різних рівнів і слухачів, щоб спостерігати за створенням живої музики.

Yoga Spot

Для йоги цього року виділили окрему галявину. У п’ятницю та суботу тут працюватимуть 10 інструкторів з різних технік. На локації можна зайнятися улюбленою практикою, спробувати себе в парній йозі, дихальних вправах (пранаямі) та поспівати мантри.

Beach Spot

Розваги на Beach Spot не обмежуються відпочинком на пляжі: тут будуть проводити майстер-класи з масажу, екзотичних танців та бойового мистецтва капоейра. У деревах поруч розтягнуть гамаки та гойдалки, на яких можна засмагати і відпочивати. На локації пропонують замовити сеанс масажу за донейшн.

Lectures Dome

Зону лекцій розмістили між галявиною йоги та Live Forest Stage. У п’ятницю та суботу тут пройдуть лекції про здорове харчування, альтернативне навчання дітей, психологію та музику. В нічний час у приміщенні лекторію будуть показувати фільми з репертуару купольного кінотеатру.

Flea Market

Ярмарок розташували уздовж головної дороги заходу від Live Forest Stage до пляжу. Тут можна купити і сувенір на пам’ять, і повноцінний гардероб на час фестивалю. Більшість товарів на Flea Market зроблені власноруч: кераміка, одяг, калейдоскопи, прикраси, малюнки та гамаки. На ярмарку можна доповнити фестивальний образ: заплести коси, зробити макіяж і малюнок хною.

Де поїсти?

На фудкорті зібрали понад 10 точок, де можна випити індійського чаю масали та поїсти. В меню роли, боули, фалафелі, бургери, супи, салати, різноманітні солодощі. У кемпінгу біля багаття організована зона, де можна приготувати їжу самостійно або спробувати страви з кухні, розташованої біля вогнища.

Як бути з дітьми?

Вхід до 14-ти років (включно) при супроводі дорослого з квитком – вільний. Для дітей облаштований окремий майданчик з гойдалками, пісочницею і батутом. Під час фестивалю будуть проводити дитячі майстер-класи та ігри, щоб батьки могли трішки відпочити.

Де ночувати?

На фестивалі облаштована зона для паркінгу і два кемпінги з туалетами та душами. Зарядити телефони та інші електронні прилади можна буде на інфопоінті фестивалю.

Як дістатися?

Дістатися можна на власному транспорті (орієнтовно 30 км від Києва) та на shuttle bus — трансфері фестивалю, що курсуватиме до локації. Точні координати місця події та розкладу трансферів гості отримають після придбання квитка.

Матеріал підготовлено за підтримки