«Вища Школа Media&Production» запускає курс режисерів під керівництвом спеціалістів ринку. Курс охоплює режисуру кіно та великих телевізійних шоу.

Тримісячний інтенсив стартує 18 квітня. Заняття проводитимуть в офісі каналу «1+1» у Києві на вулиці Кирилівській, 23.

Навчальна програма курсу складається з таких тем:
 Сценарій і розробка проекту
 Виробництво фільму
 Кастинг та формування акторського складу
 Художні прийоми
 Постпродакшн

Для кого:
Режисери, продюсери, всі, хто хоче працювати над великими телевізійними проектами.

Кураторами курсу стали режисери: Євген Баранов та Андрій Музика.

Андрій Музика – головний режисер великих розважальних проектів «Голос», «Голос. Діти», «Танці з зірками», концертних шоу Монатіка і Тіни Кароль.

Євген Баранов – учасник 66-го Festival De Cannes, режисер-постановник серіалів «Хороший хлопець», «Поверни мою любов», «Заради кохання я все зможу», «Той, хто не спить» та власного короткого метра #БЫВШИЕ, що готується до прем’єри. Сюжет його нової картини створений на основі історії Анни та Івана, які намагаються побудувати стосунки, але в їхнє життя втручаються колишні чоловіки Анни.

Євген Баранов

«Фільм став викликом для мене. У короткому метрі грали 13 медійних акторів: самобутніх, цікавих, харизматичних. Моє завдання було побудувати свою роботу так, щоб кожен з них не тільки проявив власну індивідуальність, а й був частиною ансамблю, що працює на загальну ідею фільму», – Євген Баранов про роботу над фільмом #БЫВШИЕ.

У ролях: Михайло Пшеничний, Володимир Горянський, Кирило Дицевіч, Олександр Попов, Іван Соловйов, Євген Лебедин, Олексій Яровенко, Олексій Нежурко, Дмитро Гольдман, Олександр Ведменський, Дмитро Вівчарюк і Дмитро Чернов. Головну роль зіграє відома особа, для якої робота в кіно стане дебютом. Її ім’я автори фільму поки що не розголошують.

Зареєструватися на курс режисерів


Матеріал підготовлено за підтримки «1+1 Медіа»