Крім музичного лайн-апу на фестивалі Atlas Weekend буде 30 зон з розважальними програмами та зони відпочинку від Martini.

MARTINI FRIENDS PLACE
На фестивалі будуть майданчики відпочинку від Martini, у яких можна випити коктейль Martini & Tonic за 35 гривень, призначити зустріч і зарядити телефон. Всього таких зон буде шість. Крім цього, Martini проводить розіграш двох квитків на фестиваль у себе на сторінці Facebook.

Atlas Weekend Culture
Вільна зона для творчості, де крім музики можна буде почитати вірші біля вогнища, послухати українських письменників та відвідати кінотеатр під відкритим небом. Також тут планується проведення моноспектаклів, вуличних театрів та акустичних виступів від артистів з України та США.

Kiev Fire Fest на Atlas Weekend
1 та 2 липня міжнародний фестиваль вогню Kiev Fire Fest представлять свою сцену на Atlas Weekend. Під час денної програми будуть проводити майстер-класи з вогняного шоу, а о 21:00 відбудеться театрально-вогняний перфоманс.

Street Culture Stage
З 28 по 30 червня на цій сцені відбуватимуться танцювальні битви з Break Dance, Hip-Hop та House. Переможці батлів отримають призові поїздки на танцювальні фестивалі Європи.

ГОГОЛЬFEST
Протягом всіх днів фестивалю ГОГОЛЬFEST КОВЧЕГ представлятиме свої прем’єри. У програмі: новий проект від Katya Chilly Group «Колискова», вистава Alles.AR – організатори обіцяють перенести гостей у світ майбутнього та опера-інсталяція «Опера-live» від Влада Троїцького та NOVA OPERA.

Музична конференція Music Hub
Конференція об’єднує близько десяти панельних дискусій та лекцій музичних експертів. Цьогорічна дискусія присвячена новим трендам та рішенням у музичній індустрії. Вхід на події для гостей фестивалю Atlas Weekend вільний, за попередньою реєстрацією на сторінці події у Facebook.

 Музичний фестиваль Atlas Weekend відбудеться з 28 червня по 2 липня на ВДНГ. Протягом 5 днів на 8 сценах виступатимуть 200 артистів. Хедлайнери фестивалю: The Prodigy, Kasabian, John Newman, Röyksopp, BrainStorm, Alex Clare.


Матеріал підготовлено за підтримки Martini