Весь другий день фестивалю Brave! Factory, ламаючи таймап виступів, йшов дощ. Волонтери роздавали гостям дощовики.

Танцпол Depo не захищений від дощу, танцювали тут просто у плащах.

Тригодинний сет на Depo відіграла Maayan Nidam. З кожною хвилиною людей ставало все більше. До настання темряви танцпол повністю заповнився.

Container був повен гостей фестивалю постійно. Накрита сцена і танпол, так само як і лайнап майданчика, збирали тут найбільший натовп фестивального дня.

У кожного був вибір – сховатися від дощу на тісному танцполі (організатори свідомо обрали саме таку локацію) або ж спокійно слухати музику на дорозі чи майданчику подалі від сцени, закутавшись в плащ. В машину помістились не всі.

Увечері «музику з 1985-го» тут грав Egyptian Lover з Лос-Анджелеса. Музикант майже перед кожним треком рекомендував, яку з його платівок краще купувати.

Через дощ виступи на Antracite відклали на 2 години. Лише о 20:00 на Antracite вдалося почати виступ Nisantashi Primary School. Далі – Romare та Nah.

Виступати останніми на найбільшій сцені фестивалю – Antracite – довелось «Вагоновожатым». Антон Слєпаков дякував тим небагатьом, хто лишився біля головної сцени на заключний виступ, та пообіцяв, що гратимуть у повну силу, скільки б не було людей під сценою.

Виступ The Bug (який за планом мав виступати останнім на Antracite) перенесли на Container. Там скасувався виступ одного з хедлайнерів фестивалю – квір репер Zebra Katz запізнився на літак і не дістався до Києва.

 Brave! Factory на заводі Метробуд (день 1)