1 липня – четвертий день фестивалю Atlas Weekend. Хедлайнери: Royksopp, «Дельфін», The Hardkiss. The Village Україна мокне під зливою, не дочекається на виступ «Дельфіна» і танцює під What Else Is There?.

«Дощовики 30 гривень. Покупаєм», — закликає продавець біля переходу до Виставкового центру. Починається дощ.

«Сьогодні небо таке раптове», — співає після дощу вокалістка «Один в каное». «Thank God that f**king rain stopped», - каже фронтмен Seafret і жартує, що від такої погоди у нього псується зачіска. «Ми – ярче, чем молния, громе, чем гром», — качає натовп Yarmak.

На головній сцені Pianoboy перепитує, чи чути оркестр. Сьогодні він виступає у супроводі віолончелі, флейти та скрипки.«Магія», одразу за нею — «Відьма». Шуров сідає за барабани і з рівної бочки починає грати Seven Nation Army – The White Stripes. На вокалі — Оля Шурова. Після третього куплету Дмитро змінює ударні на клавішні і дограє «Відьму».

Зі сцени оголошують, що за всі дні фестиваль відвідало близько 135 тисяч людей. У другий і третій день — 60 тисяч.

На West Stage, де мав грати «Дельфін», грають лише барабанщик і гітарист –— Андрія Лисікова на сцені нема. На червоному екрані позаду музикантів – рядки з пісні «Весна». Люди підспівують «Мы обязательно встретимся, слышишь меня, прости». Не всі вони знають, що вокаліста не пустили до України – він несанкціоновано відвідував Крим.

На алеї у напрямку головної сцени діалог: «А Röyksopp уже почали?», «Вже півгодини, як грають». Під What Else Is There? люди знімають накидки та пледи і починають танцювати.

Після двох пісень «на біс» люди розходяться. Метро в цю ніч працює на годину довше.

Біля фудкортів семеро людей стрибають під Rammstein і співають Du hast. Weekend триває.