13 жовтня на заводі Tetra Pak на Подолі вперше влаштують вечірку Boiler Room. Проект приїздить до України у партнерстві з командою Схема. У лайнапі вечірки – лише українські електронні артисти.

The Village Україна знаходить людей, які точно йдуть на «Boiler Room x Схема», щоб зібрати їхні очікування.


Гліб Кошуков

23 роки, аналітик даних

Я йду на івент, щоб гарно та весело провести час. Одразу скажу, що насамперед йду на Схему. Boiler Room – це своєрідний продюсер у світі електронної музики, вони спрямовують свою увагу на певні культурні події та підкріплюють її власним брендом. Тому від Boiler Room особисто я очікую менше, ніж від самої Схеми.

На Схемі дуже цікаво спостерігати за простором, музикою та синергією на танцполі, коли це все поєднується. Музичний відбір цього разу дуже потішив, бо складається лише з локальних артистів. Схема як вечірка вже давно відома далеко за межами України, а ось локальні виконавці – менше. Ось Boiler Room і представить їх промоутерам і поціновувачам зі всього світу.

Особливо чекаю живого виступу John Object, який у серпні випустив свій дебютний EP Heat на лейблі Bio Future Laboratory, та діджей-сету від Tofudj, бо його музика дуже резонує зі мною.

А загалом Схема завжди відрізнялася від інших вечірок у Києві, просто цього разу до неї додатково прикута увага завдяки Boiler Room.



Олександра Даруга

22 роки, журналістка і спеціалістка з комунікацій 

Boiler Room – це вже культове словосполучення для будь-якої людини, яка любить електронну музику. Той факт, що лайнап складено винятково з українських діджеїв і їхні сети почує багатомільйонна аудиторія, – визначна подія для української музики і туризму. Тому «Boiler Room x Схема» – це такий івент, на якому просто хочеться бути присутнім, побачити, як все організовано, які арт-інсталяції використали для оформлення локації. Знати, як це було, щоб розповідати внукам.

Вихід на український ринок відомих іноземних брендів – від IKEA і до Boiler Room – для мене гарний знак. Я не підтримую сліпого захоплення «іноземним», тут річ в іншому: ці гучні назви трохи змінюють міжнародне сприйняття України, ніби додають нас на мапу цивілізованих країн. Ще важливо: Boiler Room приходить в Україну не на своїх правилах (те, що стосується безкоштовного входу на вечірку, наприклад), а погоджується з правилами українського проекту Схема, тому що хоче працювати з ним і легендарного Boiler Room цілком задовольняє український рівень продакшну вечірки. Це класно і викликає гордість.На івент я піду з друзями. Хоча мені здається, що половина присутніх буде з мого френд-листа у Facebook.

Схема – найдавніший, наймасштабніший електронний проект в Україні. Те, що вони роблять, відрізняється від того, що роблять інші. Думаю, цього разу організатори намагатимуться зробити все якомога краще, щоб показати свій проект іноземній аудиторії «в усій красі».



Андрій Датура

27 років, арт-директор

Я давно не ходив на вечірки саме у Києві. А ті, на яких був, якось не справляли враження. А ось Boiler Room викликає у мене тільки позитивні конотації, так що вирішив піти й перевірити.

Іду зі своєю дівчиною, хочу долучити її до прекрасного, адже лайнап дуже непоганий. Мені здається, що івент має відрізнитися від всіх інших, які проходять у Києві, якісною організацією і не менш якісною атмосферою.



Тетяна Репецька

24 роки, редакторка комерційних проектів The Village Україна

Це буде лише третя Схема, на яку я йду. З попередніх двох пам’ятаю схожі картинки – кіностудія Довженка, залита світлом і димом, неймовірний звук і багато-багато людей. Заходиш у величезне приміщення – і все, існуєш лише ти, біток і софіти. Від цієї Схеми я очікую отримати нові враження хоча б завдяки локації – це колишній завод Tetra Pak. Я на ньому ще не була й навіть не дуже уявляю масштаби, але рада, що все відбудеться саме там, адже живу за 10 хвилин звідти. Можна буде дотанцювати вдома на балконі. Ще цікаво, чи інфопривід про Boiler Room приведе на подію нову аудиторію.

Я йтиму з кількома друзями і, мабуть, зустріну ще з десяток знайомих уже на місці. Але не очікую, що буду там з кимось говорити або обмінюватися останніми новинами. Схема якраз і класна тим, що не треба генерувати всі ці смол токи. Тобі або добре просто так, або ти звідти підеш.

Від інших київських вечірок вона відрізняється відсутністю будь-яких фонових очікувань. Там не треба стояти в черзі на бар, не треба паритися, хто на тебе дивиться, не треба розважатися, якщо тобі невесело. Треба лише робити те, що хочеться. І не забути взяти паспорт.



Гліб Удовиченко

24 роки

Я планую йти на Boiler Room з друзями з Дніпра та Києва. Загалом івент має відрізнятися від інших вечірок хорошою атмосферою та музикою.

Мої очікування прості – сподіваюся класно та приємно відпочити. Звичайно, мені б хотілося, аби включили іноземних діджеїв. Це було б логічно у контексті Boiler Room. Ще очікую, це все буде менше схоже на Схему і більше на Boiler Room.



Альона Перегінець

24 роки, бренд-шеф-кондитерка

Іду з цікавості, особливо до музики та організації. Для мене Boiler Room – це як для деяких людей відкриття «закордонного магазину». У цьому випадку я теж готова простояти в черзі.

Я йду сама, оскільки впевнена, що там буде дуже багато знайомих.

Очікування, звичайно, є, але я їх намагаюсь загасити. Краще нічого не очікувати й дивуватися. Хоча щось усередині підказує, що це буде класно.

Впевнена, що на події буде чимало цікавих людей, котрі й створюватимуть атмосферу. Boiler Room – культовий захід у музиці, завдяки якому я дізналася про багатьох, тепер  дуже важливих для мене, музичних персоналій. Тому це круто, що хороший смак «з ноги» відчиняє двері до нашого міста.