Фільм «Люксембург, Люксембург» став лідером українського прокату за результатами першого вікенду. 

За перший вікенд прокату (включаючи понеділок) стрічку режисера Антоніо Лукіча переглянули понад 36 тисяч глядачів. Вона зібрала 5,59 мільйона гривень.

Стрічка виробництва кінопродакшену ForeFilms показала другий найкращий старт серед українських проєктів з початку повномасштабного вторгнення, розповідають продюсери Володимир й Анна Яценки.

Головні ролі в стрічці «Люксембург, Люксембург» зіграли учасники реп-гурту «Курган і Agregat» – брати Раміл й Аміл Насірови. Їхні герої намагаються дати раду своєму життю, поки в ньому не з’являється давно зниклий батько. Зйомки стрічки відбувались у 2021 році у Лубнах Полтавської області, Києві й Люксембурзі.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Люксембург, Люксембург» – це другий повнометражний фільм українського режисера Антоніо Лукіча, який вийшов в український прокат 13 квітня.

Головний редактор The Village Україна Ярослав Друзюк розпитав Лукіча й Насірових про знімання в Лубнах і Люксембурзі, найскладніші драматичні сцени й кіно під час повномасштабної війни. Читайте матеріал за посиланням

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі