Український медіахолдинг 1+1 Media з 1 березня запускає в Україні розважальний ефірний телеканал Comedy Central.

У бібліотеці – телесеріали «Друзі», «Теорія великого вибуху» і «Юний Шелдон», «Південний парк», «Як я зустрів вашу маму», «Аквафіна – Нора з Квінс» й інші.

Серіали можна буде переглядати винятково в телевізійному ефірі, а не на окремому сайті в будь-якій послідовності, як на Netflix чи Megogo. Сам же телеканал Comedy Central доступний на ОТТ-платформах, у пакетах оператора супутникового зв’язку Viasat і в кабельному ефірі.

«Запуск телеканалу – це відповідь на запит глядачів, які потребують позитивного й життєствердного контенту як ніколи», – запевняє генпродюсерка Comedy Central Оксана Петришин.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Comedy Central – це глобальний розважальний і комедійний телеканал, частина Paramount. Канал охоплює близько 300 мільйонів домогосподарств у понад 150 країнах світу.

У різний час на телеканалі відбувалися прем’єри мультсеріалу «Південний парк», популярного сатиричного проєкту «Щоденне шоу», стендапів Емі Шумер і Кевіна Харта.


Серіал «Друзі» з 2023 року більше не можна подивитися на українському Netflix. Ось 20 комедійних серіалів на заміну, які можна легально переглянути в Україні.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі