Український медіасервіс Megogo виходить на ринок Польщі. Сервіс охоплює найбільші польські телеканали, як-от: TVN, Polsat, TV Puls, TV4, Stopklatka TV і Zoom TV – також поповнюватимуть бібліотеку польських фільмів і серіалів.

Українцям у Польщі через сервіс Megogo будуть доступні 70 українськомовних телеканалів у пакеті «ТБ і Кіно UA».

У Megogo також підготували польськомовні озвучки для українських фільмів і серіалів. Уже доступні, зокрема, стрічки «Джек і Лондон», «Любов і блогери» й серіал «Брюс».

«Від початку повномасштабного вторгнення мільйонам українців довелося залишити домівки й знайти прихисток у Польщі. Зацікавленість у нашому сервісі тут настільки висока, що відкриття офісу було лише питанням часу», – прокоментував запуск засновник Megogo Володимир Боровик.

Офіс компанії у Варшаві очолив Артур Пацула, який раніше працював у The Walt Disney Company, Sony Music Poland і Solopan.

«Стартова» передпалата сервісу коштує 9,99 злотих, «Оптимальна» – 29,99 злотих, «Максимальна» – 39,99 злотих, «ТБ і Кіно UA» – 14,99 злотих.

Детальніше про сервіс можна почитати за цим посиланням (для тих, хто перебуває в Польщі).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


В Україні на платформі Megogo публікуватимуть аудіоверсії фільмів. Це аудіодоріжки кінострічок, доповнені голосовими описами дій, що відбуваються на екрані. На платформі вже доступні пʼять фільмів «на слух».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі