Нові фільми про Бетмена й Супермена анонсували в DC Studios (Warner Bros.), пише Variety.

Співкерівники студії Джейс Ґанн і Пітер Сафран розповіли про перші десять фільмів і серіалів у «перезавантаженому всесвіті DC». Усі анонсовані прем’єри мають відбутися до 2027 року, але лише стрічки про Бетмена й Супермена мають визначені дати виходу. 

Фільм про Супермена, до якого написав сценарій Джеймс Ґанн і який анонсували раніше, матиме назву «Супермен: Спадок» (Superman: Legacy).

Генрі Кавілл, який зіграв головну роль у «Людині зі сталі» (2013) і «Бетмені проти Супермена» (2016), у новій стрічці не гратиме. Це буде історія про те, як Супермен балансує між своєю криптонською спадщиною [згідно з оригінальною історією, Супермен є останнім уцілілим жителем планети Криптон, що немовлям потрапив на Землю] і людським вихованням, описують у DC Studios. Прем’єра фільму має відбутися 11 липня 2025 року.

Окремий фільм про Супермена спродюсує Джей Джей Абрамс. Цей фільм не належить до всесвіту DC, відзначає видання.

Нова стрічка про Бетмена матиме назву «Бетмен: Частина 2». Режисером і сценаристом стане стане Метт Рівз, який також зняв попередній фільм про Бетмена. У стрічці знову зіграє Роберт Паттісон. Про сюжет поки що не розповідають, але новий фільм має вийти 3 жовтня 2025 року.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Режисер Джеймс Ганн («Вартові галактики») і продюсер Пітер Сафран очолили DС Studios у жовтні 2022 року.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі