На 73-му Берлінському кінофестивалі відбудеться спеціальний показ фільму американського актора й режисера Шона Пена про російсько-українську війну, пише Variety.

Документальна стрічка має назву «Суперсила» (Superpower). Пенн працював над фільмом разом із продюсером і режисером Аароном Кауфманом.

У стрічці йтиметься, зокрема, про роль мистецтва під час війни, пише видання з посиланням на артдиректора фестивалю Карло Чатріана.

Видання «Слух» раніше повідомляло, що в Києві під час роботи над фільмом Шон Пенн познайомився з керівником театру «ДАХ» Владом Троїцьким і репером OTOY. Також актор побував на Донбасі.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


73-й Берлінський кінофестиваль триватиме з 16 до 26 лютого 2023 року. На фестивалі покажуть українські фільми «Ти мене любиш?» Тоні Ноябрьової, «Ми не згаснемо» Аліси Коваленко, «Прокидаючись у тиші» Міли Жлуктенко й Даніеля Асаді Фаезі, а також короткометражку про Київ Надії Парфан, стрічку «Залізні метелики» про трагедію МН17.


Шон Пенн – американський актор і кінорежисер. Лауреат премій «Оскар» 2004 року за роль у фільмі «Таємнича річка» й 2009 року за роль у стрічці «Гарві Мілк». У листопаді 2022-го стало відомо, що Пенн уперше відвідав Україну, зокрема, побував у Києві й на Донбасі.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото й обкладинка: ООС