Музикант Іван Дорн повідомив, що зачиняє «Будинок культури Masterskaya», у якому працювала команда музичного лейбла Дорна.

«Ми будемо далі робити музло, на тій саме Masterskaya-М-Майстерні, але в інших обставинах, з часом», – написав співак.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Будинок культури Masterskaya» відкрили в Києві у 2019-му. Двоповерховий хаб був розташований у приміщенні житлового будинку на Печерську й поєднував офіс, студію звукозапису, концертний майданчик і бар.

Фото: Марго Дідченко

У 2017 році Іван Дорн в інтерв’ю російському блогеру Юрію Дудю, де назвав агресію Росії проти України «сваркою», а також спростував інформацію про те, що допомагав українським військовим. Після цього співака почали звинувачувати в проросійській позиції, йому довелося скасувати кілька концертів. Інтерв’ю коментували в українському Міністерстві культури. Власну позицію Дорн пояснив 31 травня 2017 року у форматі вірша. У грудні 2021-го, незадовго до початку повномасштабної війни, в інтерв’ю Дмитрові Гордону Дорн сказав, що виходить на російську сцену як представник української культури.

Після початку повномашстабного російського вторгнення лейбл Дорна Masterskaya припинив співпрацю з брендами, партнерами й артистами з РФ.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі