На Netflix зʼявилися ще два українські фільми: «Я працюю на цвинтарі» й «Снайпер. Білий Ворон».

Кінокомпанія Film.ua підтвердила The Village Україна, що продала стримінговій платформі права на показ фільму «Я працюю на цвинтарі».

Трагікомедія «Я працюю на цвинтарі» Олексія Тараненка розповідає про чоловіка, який працює на цвинтарі й на трагічні історії клієнтів реагує із цинізмом й іронією.

Воєнна драма «Снайпер. Білий Ворон» Мар’яна Бушана розповідає про колишнього пацифіста й екозахисника, який вирішує стати снайпером і помститися за смерть дружини, яку вбивають російські окупанти.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У вересні на Netflix вийшли три українських фільми: «Дике поле» (за романом Сергія Жадана), «Бурштинові копи» та «Зустріч однокласників».

У жовтні на платформі зʼявилися ще сім українськиих стрічок, серед яких «Поводир» Олеся Саніна, «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча, «Захар Беркут» Ахтема Сеітаблаєва та Джона Вінна, «Зірки за обміном», «Віддана», «Фокстер і Макс» і «Сторожова Застава».

Продюсер Володимир Яценко також вів переговори з Netflix щодо інших своїх проєктів, серед яких «Додому» Нарімана Алієва, «Атлантида» Валентина Васяновича, «Люксембург, Люксембург» Антоніо Лукіча, «Я і Фелікс» Ірини Цілик.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі