«Укрпошта» випускає марку з конвертом до Дня Незалежності й до півріччя з дати початку повномасштабної війни з РФ. Марка має назву «Вільні, незламні, непереможні», її надрукували тиражем в 1 мільйон примірників.

Запуски марки «з сюрпризами» пройдуть 24 серпня по всій країні, але місце й час повідомляти не будуть із міркувань безпеки, повідомив гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Марка буде доступна для продажу онлайн у магазині «Укрпошти» й на майданчиках Amazon, Ebay і Rozetka. Деталі оголосять о 10:00 ранку 24 серпня.

Усі поштамти 24 серпня будуть зачинені. Для тих, хто хоче мати штемпель першого дня, пропонують три опції:

  1. Купити набір із погашенням онлайн (буде обмежена кількість таких наборів).
  2. Придбати абонемент, який уже доступний в онлайн-магазині.
  3. Забрати особисто, але 26–27 серпня.

У Києві погашення штемпелем «Перший день» відбудеться 26 серпня. Спецпогашення у регіонах заплановане на 26–27 серпня. Штемпелі АР Крим, Севастополя й Херсона працюватимуть на київському головпоштамті, Луганської області – у місті Покровськ Донецької області.

За оперативними змінами в графіку продажів можна слідкувати в соцмережах Ігора Смілянського.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


З початку повномасштабного вторгнення «Укрпошта» випустила вже чотири тематичні марки. Перша марка «Русскій воєнний корабль...» вийшла накладом 1 мільйон екземплярів у квітні.

Продаж другої марки «Русскій воєнний корабль…Всьо» стартував у травні. Третю марку «Українська мрія» продавали з червня. Четверту «Доброго вечора, ми з України» – з липня.

У серпні вийде ще дві марки від «Укрпошти» – одна буде присвячена річниці Незалежності й шести місяцям повномасштабної війни, а друга псу Патрону.

У серпні «Укрпошта» запустила абонемент на марки. Ми розповідали, як це працює.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі