В українському онлайн-кінотеатрі Takflix випустили фільм «Присвячується молоді всього світу ІІ» режисерів Яреми Малащука та Романа Хімея.

Короткий опис сюжету без спойлерів: на вечірці «Схема» у просторі кіностудії Довженка молодь забувається у ритмічних рухах під аритмічні синтетичні звуки Станіслава Толкачова: «Кaмерa віддaляється тa нaближaється, створюючи відчуття ромaнтичного «піднесення» і водночaс – модерного «відчуження». Ця вечірка – спалахи світла, втеча від буднів, змінене сприйняття часу: що буде, коли молодь вийде на ранкове світло? – ставлять собі питання автори фільму.

Квиток на перегляд коштує 49 гривень. 50% від продажу квитків Takflix перерахують у фонд «Повернись живим».

Подивитися стрічку можна за посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ярема Малащук і Роман Хімей співавтори фільму «Зарваниця», співкуратори виставки «Коли віра зрушує гори» у PinchukArtCentre. Вони створюють роботи на межі кіно та сучасного мистецтва. Фільм «Присвячується молоді всього світу ІІ» був відзначений гран-прі конкурсу «Молоді українські художники» у 2019 році.

Takflix – це онлайн-кінотеатр українського кіно. У каталозі кінотеатру доступно близько 100 українських фільмів, серед них – трагікомедія «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча та підліткова драма «Стоп-Земля» Катерини Горностай. Також на Takflix ексклюзивно показують екшн-трилер «Байконур. Вторгнення» про українців, які нелегально пробралися на космодром Байконур, фільм з особистих відеозаписів українських бійців в АТО «Зошит війни», фільм про українські балкони «Вхід через балкон» і трагікомедію «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго». Щоб подивитися фільм на платформі, потрібно купити на нього квиток.

У червні Takflix випустив застосунок для Android. Його можна запустити на телевізорах, смартфонах та інших мобільних простроях.

В українському онлайн-кінотеатрі Takflix також вийшла которкометражна анімаційна стрічка «Тигр блукає поруч» Анастасії Фалілеєвої. Це стоп-моушн фільм, усі елементи якого зроблені зі сміття та вторинних матеріалів. 10% від продажу квитків перерахують у фонд «Повернись живим».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі