Українська студія Frogwares показала трейлер римейку горор-гри Sherlock Holmes The Awakened про те, як детектив Шерлок Голмс зустрічає Ктулху із творів письменника Лавкрафта.

За сюжетом гри, Голмс разом із доктором Ватсоном розслідують справу культу, який поклоняється древньому Ктулху. «Культ намагається втілити в життя пророцтво, яке докорінно змінить світ, а дует молодих детективів спробує їм завадити», – розповідають автори гри.

Студія також запустила краудфандингову кампанію на Kickstarter. До кінця зборів залишилося 29 днів, а компанія вже зібрала понад 95 тисяч доларів. Це на 24 тисячі більше за поставлену ціль.

У нову гру про Шерлока Голмса можна буде зіграти на приватних компʼютерах, а також на приставках Xbox, PlayStation і Nintendo Switch. Реліз гри запланували на 2023 рік.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Оригінальна версія гри від розробників Frogwares вийшла у 2006 році. Сюжет римейку переписали, а механіку гри перебудували під новий ігровий рушій Unreal Engine 4.

Також ми розповідали про відеогру Stray, у якій головним героєм є кіт. Stray уже отримала схвальні відгуки та стала феноменом соцмереж.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: скриншот із відео