Київська вечірка «Район #1 Block Party» вперше за три роки повертається у форматі благодійного ярмарку. Кошти збиратимуть на локальний бізнес і відновлення районів, що постраждали внаслідок війни.

У програмі фестивалю – ярмарка речей і прикрас від понад 30 українських брендів, фудкорт, дитяча зона, електронна музика й артінсталяції вітчизняних митців. Серед брендів, які візьмуть участь, – Mod44, Kolobokbo, Fibula, Ponchyk Boy.

Локація працюватиме в режимі галереї – будь-які роботи митців, представлені на заході, можна придбати. Виторг розподілять між авторами й благодійним фондом.

«Івент, метою якого було зробити Рейтарську кращою вулицею Києва, переродився в організацію, яка намагається відновити й зробити кращою всю Україну. Кожен район кожного міста кожної області став для нас номером один», – пояснюють організатори.

«Район #1 Block Party» пройде відразу в декількох локаціях на території A-Station: у клубі Arsenal XX, барі «Вогник» й інших культурних просторах колишнього збройового заводу.


Коли

субота-неділя, 30–31 липня (11:00)

Де

A-Station, вулиця Князів Острозьких, 8

вхід 

благодійний внесок від 200 гривень


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Район #1» заснував Андрій Титаренко у 2018 році, щоб реконструювати Рейтарську вулицю в Києві. Кошти збирали від івентів Bloc party. Після повномасштабного російського вторгнення в Україну проєкт вирішили трансформувати в благодійний фонд, метою якого стало відновлення та джентрифікація всієї України.

Активісти благодійної організації «Район #1» також почали відновлювати Київщину. Наразі в команді організації приблизно 200 волонтерів, що допомагають відновлювати Гостомель. Першими проєктами «Району #1» стали дитячий садок №17 «Веселка», ліцей №1 і ветеринарна клініка, що розташована на вулиці Пушкінській.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: Кирило Васильєв