Atlas проведе благодійне онлайн-шоу із розіграшем призів за донати. Виступатимуть Wellboy, а також британський рок-гурт Enter Shikari.

Українські виконавці Kola і Dantes стануть гостями ефіру, однак не братимуть участь у музичному шоу. Подія відбудеться 10 липня, стрим можна буде подивитися на YouTube-каналі фестивалю та на платформі Megogo Live.

Напереродні шоу, із з 6 по 9 липня, у соціальних мережах фестивалю (Instagram і Facebook) розігруватимуть призи: пожиттєвий квиток на Atlas, афішу першого фестивалю, а також ексклюзивні поштові марки, створені в партнерстві з «Укрпоштою».

Під час трансляції також можна буде виграти лоти від організаторів, партнерів й артистів, які мали цьогоріч виступати на фестивалі Atlas.

На зібрані кошти хочуть закупити 50 портативних сонячних електростанцій для зарядки дронів, рацій, телефонів та інших електроприладів у польових умовах.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Цьогоріч Atlas мав відбутися із 6 по 10 липня на ВДНГ, але через повномасштабне вторгнення РФ його довелося перенести. Нові дати фестивалю назвуть після припинення воєнного стану в Україні. Водночас усі раніше придбані квитки лишаються дійсними.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі