Американський Vоgue випустив 30-хвилинний фільм під назвою V, де друзі та колеги дизайнера Вірджила Абло діляться спогадами про нього.

Про дизайнера розповідають Серена Уільямс, Белла та Джіджі Хадід, Кендалл Дженнер, а також співробітники Off-White і Louis Vuitton. Режисерами фільму стали друзі Вірджила Абло Мафуз і Хлоя Султани.

Фільм відкриває знайомство з продавцем ретро-машин Артуром Каром, який також був одним з близьких друзів дизайнера:

«У Мафуза виникла ідея розмістити камеру на пасажирському сидінні, де сидів би Вірджил, і ми попросили Артура проїхати маршрут, яким вони часто їздили разом. Одним із головних питань було, як ми змусимо цю людину, яку ми всі так любимо, відчувати себе присутньою, навіть за її відсутності?»  коментує Хлоя.

За її словами, під час першого дня зйомок усі плакали на знімальному майданчику. Загалом короткометражку зняли за два дні.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Вірджил Абло засновник бренду Off-White, американський дизайнер і мистецький директор Louis Vuitton. Він помер від раку 28 листопада 2021 року. Вірджилу Абло був 41 рік.

Перший в Україні магазин бренда одягу Off-White відкрили в Києві наприкінці 2021 року. За запуск шоуруму відповідає мультибрендова мережа бутиків Symbol. Про відкриття магазину біля Пасажу ми запитували у фешн-баєрки Symbol Анастасії Таран.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі