Команда дизайн-агенції Happy спільно з українським діджитал-ком’юніті створила хаб дизайнерів UDDU, який допомагає волонтерським проєктам із сайтами та брендингом.

За три місяці UDDU створили брендинг і сайти для краудфандингової платформи Union of Angels, організацій Volunteer UA і Support Ukrainian Army, інформаційної платформи UAHelpers.

Також дизайнери хабу створили айдентику та презентацію для проєкту NoRus, що бореться із замовчуванням інформації про діяльність рф; лого та key-visual для сайту Mariupol Diaries, який транслює особисті історії з Маріуполя для всього світу; брендинг і сайт для галереї воєнної творчості «Культурний фронт».

Загалом до хабу UDDU долучилися понад 200 дизайнерів (UI/UX, моушн- і графічні дизайнери, ілюстратори) та 7 агенцій, команда продовжує розширюватися. Партнерами хабу стали онлайн-інститут Projector і соцмережа креативних індустрій CASES.

UDDU шукають нові волонтерські проєкти, які потребують дизайн-розроблення фірмового стилю, логотипу чи подач у соціальних медіа. Щоб звернутися за розробленням до дизайнерів, потрібно заповнити форму за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Українська IT-компанія EVO запустила платформу Help volunteer, де волонтери можуть створити збір коштів на потреби під час війни, а всі охочі – підтримати ініціативу коштами.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі