Німецька компанія teNeues, один із провідних видавців книжок про фотографію, архітектуру, дизайн і мистецтво, надрукує книгу про красу української природи The Beauty of Ukraine. До книги ввійдуть світлини тревел-фотографа Євгена Самученка.

The Beauty of Ukraine – це спільний проєкт teNeues та українського видавництва CP PUBLISHING, яке почало працювати над книгою ще до початку повномасштабної війни. Через ескалацію війни вихід книги у світ став можливим лише завдяки підтримці з боку міжнародного видавництва, кажуть у CP PUBLISHING.

У книзі будуть зображені озера, каньйони, національні парки й інші природні об’єкти. Є розділ, присвячений симетрії, гармонії та поєднанню кольорів у природі, а також формам, які утворилися через життєдіяльність людей (наприклад, кар’єри).

«На жаль, багато прекрасних місць, які читач побачить у виданні, зазнали значних пошкоджень під час бойових дій: Херсонська, Одеська, Миколаївська області й нині перебувають під ударом. Навіть природа постраждала в цій безглуздій, жорстокій війні», – коментує авторка книги, видавчиня Люсія Бондар.

Книга вийде німецькою, українською та англійською мовами. Її продаватимуть по всьому світу. Книгу можна передзамовити на офіційному сайті видавництва teNeues.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Видавництво teNeues має офіси в Дюссельдорфі, Мюнхені, Берліні, Нью-Йорку та Лондоні. Видавництво співпрацює з міжнародними фотографами, створює та публікує видання з компаніями та брендами, як-от: BMW, Ferrari, Porsche, Cartier, Chopard і Swarovski. Книжки teNeues публікують багатьма мовами та продають великими накладами по всьому світу.

У найбільшому книжковому магазині Німеччини почали продавати українські книги. Тепер у Берліні можна придбати продукцію «Видавництва Старого Лева».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі