Фестиваль креативності «Каннські леви» відкриває безкоштовний доступ для українців – вони зможуть відвідати фестиваль, отримавши компліментарні квитки.

Крім фрипасів, роботи українських агенцій прийматимуть без організаційного внеску, а на сайті фестивалю розмістять посилання на портфоліо українських креативників у пошуках роботи.

«Каннські леви» триватимуть з 20 по 24 червня 2022 року. Цьогорічний фестиваль проходитиме без делегатів, членів журі, а також конкурсних робіт із росії.

Як отримати фрипас на «Каннських левів»

На поштову скриньку [email protected]. потрібно надіслати заявку, де вказані прізвище, імʼя та по-батькові, назва пошти, місце роботи та посаду, країну народження, номер мобільного телефону, статус вакцинації, а також фото паспорта й скан документа, що засвідчує громадянство.

За будь-якими уточненнями варто звертатися до Ірини Кузнєцової – офіційної представниці «Каннських левів» в Україні – [email protected].

Компліментарні квитки для українців дозволяють відвідувати будь-які активності брендів на локаціях фестивалю, знайомитися з креативниками на нетворкінгових сесіях, а також бути присутнім на Award Shows, де вручають нагороди.

У програмі контент-сесій фестивалю – сторітелінг майбутнього від Раяна Рейнольдса, пакистанська активістка Малала Юсафзай про те, як співпрацювати з поколінням Z над змінами у світі, інструкція від IKEA про перероблення власних виробів і багато іншого.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Каннські леви» – міжнародний фестиваль, де вручають найбільш престижну нагороду в сегменті креативних індустрій.

У червні 2021 року рекламу українського сервісу Setapp відзначили бронзовою статуеткою на Каннському фестивалі реклами.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі