«Укрпошта» разом із системою «Прозорро.Продажі» проведе тиждень благодійних аукціонів із продажу марок «Русскій воєнний корабль, іді … !».

Початкова ціна лоту з підписом гендиректора «Укрпошти» Ігоря Смілянського – 5000 гривень. Аукціон триватиме із 16 до 20 травня 2022 року. Загалом за цей час планують провести 15 онлайн-аукціонів.

Узяти участь у благодійних аукціонах зможе будь-хто, крім громадян росії, Білорусі й осіб, зареєстрованих на території цих країн. Також потрібно зареєструватися на сайті одного з майданчиків: The Tender, SmartTender, ТОВ «Придніпров’є 2021», «Навіта» або «Скомпані».

Кожен учасник має сплатити 1000 гривень гарантійного внеску. У разі перемоги на аукціоні 500 гривень зараховуються як комісія майданчика, а інша частина внеску – як передоплата за лот. У разі програшу завдаток повертається в повному обсязі.

Усі гроші з продажу скерують на рахунки KSE Foundation.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Перша марка «Русскій воєнний корабль...» вийшла накладом 1 млн екземплярів. Половину накладу продали за три дні. Щоб купити марку, людям доводилося відстояти великі черги.

На благодійному аукціоні «Укрпошта» продала марку з кораблем за 5 млн грн. Усі гроші передадуть на допомогу ЗСУ.

Крім цього, марку з кораблем можна придбати як NFT на платформі OpenSea. «Усі зібрані від продажу кошти буде передано на допомогу ЗСУ, за реквізитами, які вказав у своєму телеграм-каналі міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров», – пишуть в агенції Uacreators.

З 9 травня «Укрпошта» почне готуватися до продажів марки «Русскій воєнний корабль… ВСЬО!», яка матиме майже такий самий вигляд, але на ній уже не буде російського корабля, бо той пішов на дно.

Також «Укрпошта» анонсувала нову марку із зображенням найбільшого у світі літака «Мрія».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка та фото: Ігор Смілянський