Київська школа економіки запустила англомовний подкаст і YouTube-канал #GlobalMinds4Ukraine з лекціями світових інтелектуалів, науковців і військово-політичних експертів.

Серед них – нобелівські лауреати Пол Кругман і Даніел Канеман, автор «Антикрихкості» Нассім Ніколас Талеб, історик Тімоті Снайдер, письменниця та журналістка Енн Еплбаум, автор Стенфордського тюремного експерименту Філіп ЗІмбардо, колишні очільники ФБР і ЦРУ, а також посли та дипломати.

Проєкт створили, щоб протистояти російській пропаганді та наративам і щоб донести до міжнародної спільноти правду про російське вторгнення в Україну, геноцид українського народу, створювати шляхи відбудови України.

«З лекцій ви дізнаєтеся про секретні ядерні програми Москви на території України ще до аварії на ЧАЕС, чи давало НАТО обіцянку росії не просуватися на схід, як змінив хід історії Бухарестський саміт НАТО у 2008, де обговорювалося входження України до Альянсу, що світ планує робити з росією після війни…А від автора Стенфордського тюремного експерименту ви почуєте пояснення природи зла та героїзму на прикладі протистояння ЗСУ та російських окупантів», – коментують у КSE.

10 травня лекцію прочитає історик Тімоті Снайдер о 19:00 за київським часом. Реєстрація в Zoom уже закрита, але можна приєднатися до трансляції на Facebook-сторінці Київської школи економіки.

Проєкт #GlobalMinds4Ukraine створили в межах ініціативи Ukrainian Global University. Ми розповідали, як вступити у Стенфорд чи Сорбонну через Ukrainian Global University.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі