Джастін Бібер, Tame Impala та Кельвін Гарріс стали новими хедлайнерами музичного фестивалю Sziget, який проведуть уперше за два роки.

Серед інших хедлайнерів – співачка Dua Lipa, британський інді-рок гурт Arctic Monkeys та американський рок-гурт Kings of Leon.

Також на Sziget Fest-2022 виступить бельгійський електронний музикант Stromae, Льюїс Капальді, Woodkid, Jungle, Bastille, репер slowthai, Alan Walker, джаз-гурт BADBADNOTGOOD, Sevdaliza та багато інших артистів.

Фестиваль пройде в Будапешті з 10 по 15 серпня 2022 року. Квитки вже надійшли в продаж: абонемент на 6 днів коштує 290 євро, а 3-денний квиток – 195 євро. Вартість усіх квитків зросте з 1 березня 2022 року.

Українці можуть перетинати кордон з Угорщиною наземним транспортом без обмежень. Водночас для авіаперельоту знадобиться негативний ПЛР-тест або COVID-сертифікат.


Sziget Fest (або «Острів Свободи») – угорський фестиваль, який проводиться на острові Обуда в Будапешті з 1993 року.

На фестивалі Sziget також є й інші культурні розваги, крім музики: театральні та циркові виступи, йога, перформанси, артінсталяції та виставки сучасного мистецтва.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: Джастін Бібер