Австрійський графічний дизайнер Стефан Заґмайстер проведе лекцію про графічний дизайн 26 березня 2022 року в креативному просторі MacPaw Space, що на Великій Васильківській, 100.

Лекція буде називатися «40 років дизайну – ретроспектива». За словами організаторів, Projector Institute та MacPaw, «це буде справжнє кейс-стаді. Стефан розкладе 40 років роботи своєї студії на перемоги, факапи, усвідомлення, стратегії та зміни індустрії».

Перед лекцією також запланована дискусія на тему «Дизайн майбутнього», а після лекції – автограф-сесія із можливістю придбати книгу «Заґмайстер і Волш: Краса», а також afterparty. Подія триватиме з 16:00 до 21:00.

Квиток на лекцію коштує 2900 гривень. Його можна придбати тут.

Організатори попереджають, що кількість місць обмежена (150).


Стефан Заґмайстер – засновник компанії Sagmeister & Walsh, автор обкладинок Rolling Stones, Aerosmith, Lou Reed, Jay-Z. Його проект The Happy Show – найуспішніше у світі дизайн-шоу.

У березні 2017 Стефан Заґмайстер провів лекцію про щастя у київській КАМА, а також презентував свою документальну стрічку The Happy Film. Ми публікували тези із цієї лекції.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка і фото: Sagmeister & Walsh