Американського репера Snoop Dogg і продюсера Дона «Меджика» Хуана (Дональда Кемпбелла) звинувачують у сексуальному насильстві, пише
Rolling Stone.

Позов до суду Лос-Анджелеса подала неназвана жінка, яка працювала танцівницею на виступах музиканта у 2013 році. За її словами, 29 травня 2013 року Кемпбелл, який співпрацював зі Snoop Dogg, відвіз її додому, де змушував до орального сексу.

Як пише видання, у матеріалах справи зазначається, що потім він відвіз потерпілу до студії репера, де той знімав телевізійне шоу Double G News Network. Він, за словами потерпілої, запропонував їй роль ведучої прогнозу погоди. Вона погодилася «з надією побудувати карʼєру», зазначають у Rolling Stone.

TMZ пише, що потім вона поїхала разом із репером до його дому. За її словами, їй стало зле, тому вона вирішила скористатися вбиральнею. Однак він «неочікувано зайшов у кімнату, зачинив двері та примусив її до орального сексу». Потім він зупинився, маючи «візуально незадоволений» вигляд, каже позивачка. Він почав мастурбувати й «еякулював на її груди й нижню частину шиї».

У відповідь репер виклав Instagram-пост, де пише: «Сезон золотошукачів розпочато»

Представники музиканта заявили, що позивачка спеціально звернулася до суду саме зараз, напередодні «Супербоулу», який пройде в ніч із 13 на 14 лютого. Snoop Dogg – один із хедлайнерів цього виступу.

Позивачка каже, що не звернулася до суду раніше, бо «думала, що втратить роботу, якщо не задовольнить» репера (і її роботодавця), пише Rolling Stone.

Зустріч представників музиканта й позивачки завершилася невдало, пояснюють у виданні. Одразу після цього репер виклав Instagram-пост із написом «Сезон золотошукачів розпочато».


У 2003 році на репера за сексуальні домагання до суду подала візажистка Кайлі Белл. Репер, зі свого боку, також подав на неї до суду через вимагання грошей. Пізніше Белл відкликала власну заяву, адже «проблему вирішили мирним шляхом».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: Charito Yap