Записи з останнього живого виступу The Beatles, відомого як Rooftop Performance, зʼявилися 28 січня на стримінгових майданчиках як окремий музичний альбом, пише Variety.

Вихід альбому приурочили до 53-ї річниці легендарного виступу на даху будівлі Apple Corps., яку святкуватимуть 30 січня.

Видання пише, що музичні фанати вперше зможуть почути повні версії живих виступів Get Back і Donʼt Let Me Down поза контекстом тих уривків, які звучали в документальному фільмі The Beatles: Get Back Пітера Джексона.

До 40-хвилинного альбому ввійде десять записів: три різні версії Get Back, по дві спроби Don’t Let Me Down та I’ve Got A Feeling, треки One After 909 і Dig A Pony, а також джем на композицію Sex Pistols – God Save The Queen.


The Beatles: Get Back – документальна стрічка, яка розкаже історію написання легендарного альбому Let It Be 1970 року. Її створив режисер «Володаря перснів» Пітер Джексон, який використати у фільмі 55 годин записів з 1969 року.

Фільм вийшов на стримінгу Disney+ 25 листопада 2021 року.

Під час створення фільму режисер співпрацював із колишніми учасниками The Beatles Полом Маккартні та Рінго Старром, а також з вдовами Джона Леннона (Йоко Оно) і Джорджа Гаррісона.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка і фото: The Beatles