The Weeknd встановив новий рекорд за кількістю прослуховувань у Spotify, обігнавши Джастіна Бібера, повідомляє британський музичний журнал NME.

Після виходу нового альбому Dawn FM кількість слухачів The Weeknd збільшилася на платформі до 85 мільйонів за місяць. Наразі це найвищий показник серед усіх виконавців.

Раніше рекорд за кількістю прослуховувань належав канадському попспіваку Джастіну Біберу. Виконавець утримував його майже рік. За останній місяць він має 84 мільйони слухачів, водночас за попередній – рекордну кількість, більше 90 мільйонів.


The Weeknd (Абель Тесфає) – канадський попспівак ефіопського походження, який за свою карʼєру випустив пʼять повноформатних альбомів, три мікстейпи й один мініальбом.

7 cічня 2022 року The Weeknd випустив новий альбом Dawn FM, стилізований під нічну радіостанцію з Джимом Керрі в ролі ведучого. Виконавець натякнув, що новий альбом може стати частиною трилогії, пише NME. Це означає, що Dawn FM своєрідне продовження альбому After Hours, який вийшов у 2020 році. Наразі співак працює над ще одним альбомом, який може закінчити трилогію.

Також 11 січня вийшов кліп на пісню Gasoline з альбому Dawn FM.

Пісня Blinding Lights (з альбому After Hours) The Weeknd стала першою в історії, яка протрималась у першій десятці рейтингу Billboard Hot 100 протягом цілого року.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі