На кінофестивалі Sundance відбулася прем’єра першої частини документального фільму про акторку Еван Рейчел Вуд, де вона стверджує, що Мерілін Менсон зґвалтував її під час зйомок кліпу на пісню Heart-Shaped Glasses у 2007 році, пише Pitchfork.

У цьому відео акторка мала грати в змодельованій сцені сексу, але за її словами, усе відбулося по-справжньому. Еван Рейчел Вуд сказала, що її фактично зґвалтували на камеру, а вона не знала, як це зупинити, бо не вміла відстоювати свої кордони. Також під час фільму акторка розповідає про те, що Мерілін Менсон ізолював її від родини та знущався під час гастролей.

Фільм американської режисерки Емі Берг про Еван Рейчел Вуд називається Phoenix Rising і номінований на «Оскар». Variety писали, що акторка й режисерка працювали над ним таємно.

Стрічка складається з двох частин. Як пише The Hollywood Reporter, на фестивалі Sundance показали лише першу частину, але Еван Рейчел Вуд натякнула, що в другій частині про насильство Меріліна Менсона можуть розповісти інші жінки, зокрема акторка Есме Б’янко.

Стрічка вийде на HBO в березні 2022 року.


Стосунки в Еван Рейчел Вуд і Меріліна Менсона почалися тоді, коли їй було 18, а йому – 37.  У лютому 2021 році Еван Рейчел Вуд публічно розповіла про домашнє насильство, якого зазначала під час стосунків з Меріліном Менсоном у період з 2006 по 2010 рік.

Уперше про пережите домашнє насильство акторка казала ще у 2016 році, але тоді вона не назвала імені свого кривдника, але почала активну кампанію проти насильства. Зокрема, у жовтні 2019 року губернатор підписав законопроєкт «Акт Фенікса», який розробила Еван Рейчел Вуд. Він подовжує строк позовної давності щодо домашнього насильства з трьох до п’яти років.

Також у травні 2021 року до суду на співака подала його асистентка Ешлі Уолтерс. Вона звинуватила Меріліна Менсона в сексуальному насильство й домаганнях. Після цього заяви до суду подали ще 5 жінок, серед яких акторка Есме Б’янко.

У листопаді 2021 року Rolling Stone опублікували звіт розслідування, де йшлося про те, що Мерілін Менсон вчиняв із жінками психологічні тортури та зачиняв їх у звуконепроникній кімнаті, яку називав «кімнатою поганих дівчат». Співак заперечує всі звинувачення.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Wikimedia Commons