Рок-гурт Foo Fighters показав перший трейлер комедійного горор-фільму Studio 666 про запис десятого студійного альбому Medicine at Midnight. Фільм заснований на однойменній історії, яку написав фронтмен групи Дейв Ґрол.

Премʼєру запланували на 25 лютого 2022 року.

Фільм розповідає історію про те, як гурт переїхав у маєток Енсіно для запису десятого альбому Medicine at Midnight. Під час запису в персонажа Дейва Ґрола вселився демон, він також забуває, що написав найгучніший хіт гурту Everlong 20 років тому.

«Рок, горор і комедія разом у новій захопливій олдскульній кінокартині [...] разом з Foo Fighters», – розказав Variety режисер фільму БіДжей Макдоннел.

Фільм зрежисував БіДжей МакДоннел, сценарій написали Джефф Бюлер і Ребека Гʼюз. У фільмі зіграли учасники гурту Foo Fighters, а також Дженна Ортега, Вітні Каммінгс, Джефф Ґарлін і Вілл Форте.


Рок-гурт Foo Fighters створили в США в 1994 році. Його зібрав ексбарабанщик Nirvana Дейв Ґрол після самогубства Курта Кобейна. За свою кар’єру Foo Fighters отримали 12 нагород «Ґреммі», чотири премії Brit Awards, дві нагороди MTV Video Music Awards і премію American Music Award.

Medicine at Midnight – десятий студійний альбом гурту, який планували випустити у 2020 році, однак через пандемію відклали до 5 лютого 2021 року. До платівки ввійшли дев’ять композицій, зокрема раніше оприлюднені сингли Waiting on a War, Shame Shame і No Son of Mine.

Звукорежисером альбому став Дарел Торп, у якого дев’ять нагород «Ґреммі».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: скриншот із відео