Rotten Tomatoes TV показав тизер четвертого сезону серіалу «Вбиваючи Єву» (Killing Eve).

У центрі сюжету протистояння кіллерки-психопатки Вілланель (Джоді Комер) та співробітниці військової розвідки Єви Поластрі (Сандра Оу). Серіал знятий за мотивами новел Люка Дженнінгса «Кодове ім'я Вілланель».

У тизері четвертого сезону, який має стати останнім, головні героїні знову зустрічаються, причому Вілланель має вигляд втікачки із психіатричної лікарні та наздоганяє Єву, а у наступному кадрі уже їде на її транспорті.

Сценарій для четвертого сезону «Вбиваючи Єву» написала Фібі Воллер-Брідж, яка є авторкою сценарію першого сезону і виконавчою продюсеркою попередніх сезонів. Вона також була співавторкою сценарію 25-го фільма про Джеймса Бонда «007: Не час помирати».

Премєра серіалу відбудеться 27 лютого 2022 року на BBC America.


Прем’єра першого сезону «Вбиваючи Єву» відбулася у квітні 2018 року на телеканалі BBC America, другий сезон вийшов у квітні 2019 року, а третій показали у квітні 2020 року. У січні 2020 року серіал продовжили на четвертий сезон.

Перший сезон серіалу у 2018 році номінували на премію «Золотий глобус» як найкращий драматичний телесеріал, а виконавиці головних ролей Сандра Оу та Джоді Комер отримали за серіал «Еммі» та «Золотий глобус». Також цей серіал увійшов до топ-30 серед ста найкращих серіалів 21 століття за версією The Guardian.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі