Вийшов трейлер наступного фільму Marvel Studios «Доктор Стрендж і Мультивсесвіт божевілля». Супергеройський екшен зняв режисер Сем Реймі, відомий за трилогією «Людина-павук».

За сюжетом, доктор Стівен Стрендж продовжує пошуки Каменя Часу, але йому заважає друг, який стає його ворогом.

Виконавець головної ролі  Бенедикт Камбербетч, який грав й у попередніх фільмах франшизи («Людина-павук: Додому шляху нема», «Месники: Завершення»).

Також у фільмі гратимуть Елізабет Олсен («Месники: Війна нескінченності»), Чіветел Еджиофор («Доктор Стрендж», 2016), Бенедикт Вонґ («Шан-Чі та легенда десяти кілець») .

Прем’єра стрічки в Україні запланована на 5 травня 2022 року.

#7.1 Чому «Людина павук: Додому шляху нема» – головна прем‘єра року / «ВЧОМПРИКОЛ», Special.1

СЛУХАЙ, ДЕ ЗРУЧНІШЕ

слухай, де зручно


Це 28-й фільм кіновсесвіту Marvel.

Наприкінці жовтня 2021 року Marvel перенесли прем’єру 5 фільмів, зокрема фільму «Доктор Стрендж і Мультивсесвіт божевілля». Розклад змінили через те, що сюжетні лінії фільмів і серіалів Marvel перетинаються. Будь-яка затримка з розробленням одного фільму сповільнює розроблення іншого.

У вересні 2021 року Disney і її підрозділ Marvel подали позови до суду, щоб не втратити права на персонажів франшизи «Месники». Серед них – Людина-павук, Доктор Стрейндж, Залізна людина, Чорна вдова, Соколине око, Тор і Яструб.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі