Канал «Телебачення Торонто» 19 грудня оголосив переможців української Youtube-премії «Паляниця Awards» у 2021 році. Переміг Youtube-канал про сімейні подорожі під назвою TRAVEL BASTARDS.

Цей канал веде хлопець із Івано-Франківська, який не був за кордоном до 18 років. Зараз він подорожує разом із дружиною та маленькою дочкою. 

Власник TRAVEL BASTARDS тепер отримає 100 тисяч гривень грошової винагороди. 

Переможців обирали глядачі, які голосували за улюблений канал протягом 5 днів. За словами ведучих «Телебачення Торонто», TRAVEL BASTARDS та NIKATICCA (стрімерка відеоігор) по черзі випереджали одне одного на один відсоток.

Кількість підписників каналу–переможця зросла з 2,03 тисячі до 7, 33 тисячі (з моменту початку голосування і до оголошення результатів).

На момент оголошення результатів переможець знаходився у Норвегії, звідки записав відео.  Власник TRAVEL BASTARDS сказав, що виграні гроші витратить на розвиток каналу, а також поділиться із NIKATICCA, щоб вона могла оновити свій мікрофон. Він також пообіцяв, що у наступну подорож поїде разом із NIKATICCA.

Інші фіналісти:

  • NIKATICCA Youtube–канал стрімерки зі Львова, яка записує атмосферні ролики про відеоігри.
  • «ЛАНДШАФТНИЙ ДИЗАЙН» Youtube–канал, який веде колишній банківський робітник Андрій Каранда, який більше 5 років займається ландшафтним дизайном.
  • БАЛИЦЬКА ВЛОГ – Youtube–канал Ольги Балицької. Вона знімає відео про закордонні подорожі, словацьку мову, музичні фестивалі та про свою хату в селі на Житомирщині.
  • ВЛАД СТОРІТЕЛЛЕР Youtube–канал сценариста і письменника-початківця. Він дає практичні поради: як побудувати сюжет роману та які помилки бувають у написанні історій, а також аналізує фільми та книги.

12 грудня 2021 року «Телебачення Торонто» оголосили список фіналістів, куди увійшли 5 Youtube–каналів з менш ніж 10 тисяч підписників.

Премію «Паляниця Awards» заснували у грудні 2020 року. Тоді переможців обирали у 10 номінаціях.

Ось переможці «Паляниця Awards» за 2020 рік.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі