Компанія Warner Bros. опублікувала перший тизер третьої частини фільму «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора».

У тизері персонаж Джуда Лоу, чарівник Дамблдор каже, що «тому світу, який ми знаємо, прийде кінець». Щоб врятувати світ, він просить Ньюта Скамандера (грає Едді Редмейн) довіритися йому.

У цій частині злого чарівника Ґріндельвальда замість Джонні Деппа зіграє актор Мадс Міккельсен, відомий за фільмами «Ганнібал», «Доктор Стрендж» і «Ще по одній». Також у фільмі зіграють актори Кетрін Уотерстон, Елісон Судол, Езра Міллер, Ден Фоглер і Джессіка Вільямс.

Перший трейлер фільму «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» представлять у понеділок. В українському прокаті стрічка зявиться 14 квітня 2022 року.


«Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» це третій фільм приквел до «Гаррі Поттера». Перший фільм «Фантастичні звірі і де їх шукати» вийшов у 2016 році, а друга частина під назвою «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» з’явилася 2018 року.

Джонні Депп грав Ґріндельвальда у перших двох частинах фільму, але йому довелося залишити франшизу через скандал з домашнім насильством.

 Третя частина «Фантастичних звірів» мала вийти ще восени 2021 року, але прем'єру перенесли через продовження пандемії та заміну акторів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі