На стримінговій платформі Netflix зʼявився український дубляж і субтитри до південнокорейського серіалу «Гра в кальмара».

В українському підрозділі стримінгу кажуть, що це хороша можливість передивитися серіал, але вже з українською озвучкою.

Раніше серіал можна було переглянути тільки англійською або корейською мовою, а також російською або польською мовами.


«Гра в кальмара» – південнокорейський серіал Netflix про гру на виживання. За сюжетом, група людей, що опинилися в боргах, погоджуються взяти участь в іграх на виживання. Переможцю має дістатися велика грошова винагорода. Прем’єра серіалу відбулася 17 вересня 2021 року. Він має один сезон із дев’яти епізодів.

За три тижні після прем’єри серіалу продаж білих сліпонів Vans, схожих на ті, у які були взуті герої серіалу, виросли на 7800%. Біло-зелені спортивні костюми також стали бестселером після виходу серіалу.

Стримінгова платформа Netflix оцінила заробіток на піденнокорейському серіалі «Гра в кальмара» майже в 900 мільйонів доларів. На виробництво одного сезону серіалу стримінг витратив 21,4 мільйона доларів. У середньому це по 2,4 мільйона доларів на епізод.

Режисер і сценарист «Гри в кальмара» Хван Дон Хек анонсував вихід другого сезону серіалу. Ймовірно, це буде історія про Фронтмена (колишнього поліцейського, який керує грою).

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: скриншот із відео