Анімаційний персонаж Crazy Frog уперше за 11 років повернувся з новим треком, який називається Tricky, а також кліпом до нього. У відео персонаж викрадає ракету SpaceY і летить до космосу.

Нова пісня від Crazy Frog – це мешап на композицію It's Tricky від легендарного хіп-хоп-гурту Run-DMC, а також треку M to the B реперки Millie B.

Як пише видання Dazed, продюсером нового відео виступив президент компанії A&R (Sony Music) Вольфганг Босс, а режисерами стали Зігфрід Содерберг та Андреас Віклунд, які також створили спецефекти для відео.

«Коли ми тільки починали [проєкт Crazy Frog], ще не існувало TikTok, але зараз ця соцмережа надпопулярна. Це практично платформа – номер один для поширення нової музики й жартівливих речей, повʼязаних із нею», – каже Вольфганг Босс.

Також в описі до відео вказано, що 23 грудня на платформі Metabeats зʼявиться власний NFT від Crazy Frog.


Проєкт Crazy Frog, який випустив три альбоми реміксів на популярні пісні та декілька кліпів, призупинив свою діяльність у 2009 році.

Найпопулярніша пісня персонажа, яка називається Axel F, вийшла у 2005 році. Це був ремікс композиції Гарольда Фальтмаєра.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: скриншот із відео