Концерт на підтримку Ларрі Гувера, на якому Каньє Вест буде хедлайнером, а Дрейк – спеціальним гостем, стримітимуть на Amazon Prime Video.

Подія відбудеться на стадіоні LA Memorial Coliseum у Лос-Анджелесі у четвер, 9 грудня. Початок о 20:00 за північноамериканським часом (10 грудня о 6:00 за Києвом).

Трансляцію також можна буде подивитися в додатку Amazon Music і на каналі Amazon Music у Twitch. Там концерт буде доступний для перегляду за запитом через Prime Video після завершення прямого ефіру.

Дрейк і Каньє Вест уже тривалий час конфліктують, але на концерті збираються «припинити ворожнечу», пише Variety.

Подія присвячена Ларрі Гуверу, засновнику чиказької вуличної банди Gangster Disciples. Гувер був визнаний винним у вбивстві, вимаганні та відмиванні грошей у 1997 році й зараз відбуває шість довічних ув’язнень.

Гувер – один із вуличних бандитів, якими надихалася американська реп-культура. Каньє Вест уже кілька років використовує платформу Free Larry Hoover, щоб агітувати за звільнення колишнього гангстера й реформування в’язниці.


Це буде перший концертний виступ Дрейка після трагедії на фестивалі Astroworld у Техасі, де він також був спеціальним гостем. Тоді під час виступу Тревіса Скотта у тисняві загинули вісім людей, які намагалися підійти ближче до сцени. Ще близько 300 людей травмувалися.

Після інциденту Тревіс Скотт пообіцяв повернути гроші за квитки. Також він став партнером організації BetterHelp, яка займається проблемами ментального здоров’я. Її працівники протягом місяця працювали з відвідувачами фестивалю.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі