Суд Лос-Анджелеса повністю звільнив співачку Брітні Спірс від фінансової опіки й контролю над її особистим життям, які тривали майже 14 років, пише The Guardian.

У кінці вересня суд призначив для Брітні тимчасово опікуна – бухгалтера Джона Забела. Тепер він зобов'язаний передати співачці повний контроль над її фінансами, медичними й особистими справами.

Однак за словами судді Бренди Пенні, бухгалтер ще деякий час продовжить допомагати Брітні Спірс у адміністративних питаннях, які стосуються її нерухомості.


Брітні Спірс – американська попспівачка, яка дебютувала на сцені в 1999 році. За свою музичну кар’єру артистка випустила дев’ять альбомів та отримала «Ґреммі» за композицію Toxic.

У 2008 році Брітні Спірс потрапила в психіатричну лікарню через проблеми з наркотиками й алкоголем. Її батько Джеймс Спірс став опікуном співачки.

У червні 2021 року Брітні Спірс попросила суд Лос-Анджелеса припинити опіку Джеймса Спірса над нею. А вже в липні 2021 року її адвокат Меттью Розенгарт попросив усунути її батька від опіки над Брітні.

8 вересня 2021-го Джеймс Спірс подав до суду документи про припинення опіки над донькою.

У кінці вересня суд призначив для Брітні тимчасово опікуна, яким став бухгалтер Джон Забел.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: Kat Tenbarge