Сервіс зі зйому житла Airbnb відтворив квартиру Кері Бредшоу із серіалу «Секс і місто» та здасть її в оренду на одну ніч, повідомляють у компанії.

Житло розташоване в Нью-Йорку на Мангеттені у Верхньому Іст-Сайді, ніч коштуватиме 23 долари.

Бронювання відкриється 8 листопада о 12:00 за північноамериканським часом. Квартиру зможуть орендувати двоє людей на одну ніч – з 12 на 13 листопада.

Що там буде:

  • шафа Кері Бредшоу, наповнена дизайнерськими і вінтажними речами;
  • віртуальний прийом від Сари Джесіки Паркер, що нагадуватиме початок серіалу;
  • бранч у Челсі;
  • коктейль «Космополітан»;
  • можливість вдягнути вбрання Кері.

Також у Airbnb зазначають, що консьєрж забезпечить «неймовірне перебування» для гостей і буде там весь час.


Секс і місто» – американський серіал, що виходив на каналі HBO з 1998 до 2004 року й мав шість сезонів. Він заснований на книзі журналістки Кендіс Бушнелл і розповідає про особисте життя чотирьох подруг, що живуть в Нью-Йорку. Серіал отримав 7 нагород «Еммі», зокрема за найкращий комедійний серіал.

У 2008 та 2010 роках вийшли повнометражні фільми-продовження серіалу, а в 20132014 роках – серіал-приквел «Щоденники Керрі», який був закритий після другого сезону.

11 січня 2021 року стримінговий сервіс HBO Max анонсував продовження серіалу «Секс і місто» — мінісеріал And Just Like That («І просто так ...»), який буде розповідати про життя подруг Керрі, Міранди та Шарлотти в їхні 50 років.

Режисером серіалу буде Майкл Патрік Кінг, який знімав оригінальний серіал і два повнометражних фільми-продовження. Але сценарист «Сексу і міста» Даррен Стар не бере участі в продовженні, як й акторка Кім Кеттролл, що грала Саманту.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка і фото: Airbnb