Комісія з туризму австрійського Відня зареєструвала музеї міста на платформі OnlyFans, пише видання The Guardian.

Це єдина соцмережа, де можна публікувати фото й відео оголених людей. Так музеї протестують проти інших соціальних мереж, які це забороняють.

Прессекретарка Комісії з туризму Гелена Гартлауер каже, що в місті практично неможливо використовувати оголену натуру для промо-матеріалів. За її словами, саме через це рекламодавці ігнорують роботи італійського художника Амадео Модільяні, що нині виставляють у Музеї Леопольда.

Першим підписникам профілю на OnlyFans вручать австрійську картку столиці або можливість наживо побачити опубліковані роботи.

У Facebook, Twitter та Instagram виставлені на Only Fans роботи доступні тільки частково.


У липні 2021 року TikTok відправив у бан профіль музею «Альбертина» через зображення на одному зі знімків оголених жіночих грудей. Музею довелося створювати новий профіль.

У 2018 році Німеччина, Велика Британія та США заборонили рекламну кампанію Музею Леопольда, де показували картину з оголеними людьми, яку написав художник Еґона Шіле. Рекламні постери з картиною все ж з’явилися, проте інтимні частини тіла закрили написом: «Пробачте, цим картинам 100 років, але вони все ще занадто відверті».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: Leopold Museum