Репер Freel випустив кліп на пісню «Давній друг», яка стала саундтреком до роману письменника Артема Чеха «Хто ти такий?»

Відео розповідає «щемку історію справжньої дружби, дитинства, проведеного в 90-х, коли найкращою розвагою для дітей були не смартфони, а м’яч».

Режисером кліпу став Денис Захаров, оператором  Олександр Лубенський.

«Ми зняли цей кліп суто черкаською командою: репер із Черкас, письменник із Черкас, режисер та оператор теж із Черкас. Хотілося показати, як ми проводили час у дитинстві, як можна пронести міцну дружбу через усе життя. Власне, ми з Артемом дружимо вже 16 років. Чех також з’являється у відео, а сюжет кліпу обертається навколо цілком реального патрону, який Артем кілька років тому привіз з АТО», розповідає репер про зйомки відео.

Автор інструменталу в пісні український саундпродюсер Стас Чорний, який співпрацює з Alyona Alyona, LAUD, Kalush, Христиною Соловій та «Океаном Ельзи».


Freel – український репер, колишній учасник гурту «На Відміну Від». Цей гурт він створив разом з Андрієм Бєляєвим у 2005 році.

У 2020 році вийшов тизер фільму «Я і Фелікс» української режисерки Ірини Цілик, який вона знімала за книжкою чоловіка Артема Чеха «Хто ти такий?»

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Freel