Проєкт «Паліндром» випустив кліп на пісню «Ідеальний світ».

Події у відео відбуваються в альтернативній реальності кінця 1960-х – початку 1970-х років. За сюжетом, це історія про робітника, який працює на промисловому радянському підприємстві.

«Майже реальна історія кохання та пошуку свободи в ідеальному світі, який ми постійно намагаємося будувати», – розповідає про кліп музикант.

Відео знімали у Львові. Зокрема, у музеї «Тюрма на Лонцького» та кількох корпусах «Львівської Політехніки».

23 липня 2021 року «Паліндром» проведе концерт у Львові у «Cтудентському Клубі» на вулиці Бой-Желенського. 

«Ми обрали це приміщення, тому що його треба знову оживити. У Львові небагато атмосферних місць для дискотеки, яку ми пропонуємо. Ну і, звісно, я фанат «всратості» середини 1990-х – початку 2000-х, маршруток «Львів  Самбір», у яких грає концерт вітань від Остапишина, вишиті серветки на телевізорах і шкільний чай за 10 копійок, розбавлений водою з-під крану. Усе це естетика нашого залу на Бой-Желенського», – розповів The Village Україна Степан Бурбан.


«Паліндром» – музичний проєкт Степана Бурбана, який є учасником львівського реп-гурту «Глава 94» та виступає як репер під псевдонімом Кашляючий Ед.

«Паліндром» – це коли запрошуєш додому друга чи дівчину та показуєш свій дитячий фотоальбом. Це дуже тендітне й особисте», – коментує сольний проєкт сам музикант, додаючи, що це його романтичне бачення світу через меланхолійну музику та візуальний світ.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка«Паліндром»