Засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск став ведучим нового епізоду скетч-шоу Saturday Night Live. 

«Я перший запрошений ведучий в історії SNL із синдромом Аспергера. Принаймні перший, хто в цьому зізнався», – розповів Маск у монолозі на початку шоу. Під час вступного виступу до мільярдера приєдналася матір Мей Маск, а пізніше в одній зі сцен – дружина Grimes. 

Монолог Ілона Маска на SNL

В одному зі скетчів Маск зіграв самого себе під час майбутньої місії з освоєння Марсу:

Ще в одній сцені в стилі вестерну з персонажа Маска покепкували через його відмову вдягати маски на початку пандемії коронавірусу. Також обіграли ідеї Маска з електричними автомобілями і тунелями Boring Company.

У скетчі, присвяченому всесвіту відеоігор Super Mario, Маск перевтілився у «злого Маріо» Варіо, який відповідає на звинувачення в суді. 

Також ведучий виконав роль фінансового експерта, який намагається пояснити, що таке Dogecoin – криптовалюта, в яку інвестував сам Маск.

В інших скетчах Маск зіграв священника, якого підозрюють у вбивстві неповнолітньої дівчини, в пародії на серіал «Мейр із Істтауна», а також лікаря у лікарні для покоління Z.

Музичним гостем епізоду SNL стала співачка Майлі Сайрус, яка виконала пісні «Plastic Hearts» і «Without You».


Saturday Night Live – американське шоу, яке спеціалізується на комедійних скетчах у прямому ефірі. В ефір SNL виходить з 1975 року, зараз триває 46-й сезон. 

У кожному епізоді SNL запрошує зіркових гостей, які розігрують комедійні сцени з акторською трупою шоу. Зазвичай запрошують акторів та музикантів, але також свого часу SNL вели політики Дональд Трамп, Руді Джуліані, Альберт Ґор і Джон Маккейн.  

Раніше наші колеги з Inspired розповідали про феномен Saturday Night Live.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: SNL