Електронний гурт TVORCHI випустив кліп на танцювальний сингл «Вiч-на-віч», у якому поєднав стиль 80-х та віртуальну реальність.

За сюжетом головний герой (Джеффрі) потрапляє у віртуальну реальність за допомогою музичного провідника (Андрія) та VR-окулярів. Там він зустрічає дівчину, і має з’ясувати, чи вона справжня або лише голограма.

«Тільки наодинці з собою ми можемо відповісти відверто, чого нам насправді хочеться. Завдяки VR-окулярам ми показали, що можна зрозуміти свої бажання, заглянувши в себе, в наш особистий світ. Але в той же час ми даємо зрозуміти, що тільки в реальному житті ми можемо втілювати бажання по-справжньому, відчувати і переживати всі емоції», – розповіли TVORCHI.

У кліпі використали голограми, VR та зйомки за допомогою швидкісних дронів. Режисером став Кирило Сулига. Це вже друга спільна робота TVORCHI з режисером: раніше він зняв для гурту кліп #не_танцюю.


TVORCHI – український електронний гурт із Тернополя, заснований 2018 року саунд-продюсером Андрієм Гуцуляком і вокалістом Джеффрі Кенні. Має три студійних альбоми: The parts (2018), Disco lights (2019), 13 waves (2020). Виконують пісні українською й англійською мовами. Сингл «Вiч-на-віч» вийшов у лютому 2021 року.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: TVORCHI