Онлайн-кінотеатр Takflix запустив функцію «Кінопаті», за допомогою якої глядачі можуть об’єднуватись в онлайн-групи для спільного перегляду фільмів.

«Останній рік ми були позбавлені приємного очікування зустрічі з улюбленими людьми, дискусії про вибір фільму, маленьких дружніх розмов перед першими кадрами, сміху, сліз чи зітхань у сусідньому кріслі в процесі. Ми не мали можливості обговорити кіно по гарячих слідах. Ми втратили радість спільного досвіду – і з цим треба було щось робити. Так і з’явилася наша «Кінопаті», – розповідає засновниця Takflix, режисерка Надія Парфан.

У спільному просторі для перегляду фільму його можна обговорювати як в текстовому чаті, так і в режимі аудіо- та відеоконференцій.

Зараз в групу можна запросити до 10 людей, згодом цей ліміт планують збільшити до 25.

Повторно переглянути стрічку під час Кінопаті не можна, а на паузу його може поставити лише модератор. «Це заохочує глядачів зосереджуватись на моменті та отримувати задоволення від проживання спільного досвіду», – пояснюють у Takflix.

Ціна групового квитка на «Кінопаті» дешевша за суму індивідуальних: чим більше людей у групі, тим дешевший квиток для кожного з учасників.

Як створити «Кінопаті»:

У майбутньому «Кінопаті» має стати ще й платформою для культурних подій та зустрічей з режисерами.

У створенні формату «Кінопаті» українському онлайн-кінотеатру допоміг House of Europe (Дім Європи).

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі