Ресторатор Дмитро Борисов і письменниця Маша Сердюк разом із видавництвом «Моя книжкова полиця» працюють над книжкою «Як відкрити ресторан. Магічний посібник з ресторанної справи».

Це книга для дітей, у якій Дмитро Борисов розповідатиме про ресторанний бізнес на прикладі Gastrofamily. Це буде гайд гастрономічним світом.

«Зізнаюся, у дитинстві я про свій заклад не мріяв. Я просто із захватом спостерігав, як готує бабуся, учився готував сам і завжди обожнював збирати друзів, аби пригостити їх чимось смачним. А коли 11 років тому я відкривав перший ресторан, у мене будо дуже багато натхнення, дитячі спогади та, якщо чесно, обмаль знань. Із «Барсуком» я вчився всьому. Я перетворював кожну помилку на досвід. Й ось в нашій Сім’ї вже понад 60 закладів. Я розповідаю про все: від пошуку інвестицій і бізнес-моделі до планування кухні та мотивації команди. Маша Сердюк усе це перетворює на захопливий текст дитячої книги, а Тетяна робить неймовірні ілюстрації. Тут усе дуже серйозно, максимально корисно, але водночас весело. Переглядаю зміст і розумію, що такий «магічний посібник» став би в пригоді багатьом дорослим також», – розповідає Дмитро Борисов про книгу.

Уже відкритий передпродаж книги, яка вийде 28 травня 2021 року. Її вартість 490 гривень.


Дмитро Борисов – український ресторатор, засновник і власник мережі «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова», що нараховує більше 60 закладів. Серед них – «Барсук», Oxota na Ovets, «Любчик», «Білий налив»,  Dogz & BurgerzChicken Kyiv.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка й фото«Моя книжкова полиця»